Jane J Design

Litt om meg

Navnet mitt er Jane Johnsen. Jeg bor på Hennung i Gran kommune på Hadeland. Her finner jeg inspirasjon til mine strikkeklær og sølvsmykker.  Strikking har jeg drevet med så lenge jeg kan huske. Hobbyen ble mer omfattende etter at jeg melde meg på kurs i maskinstrikking hos Eli Tønneberg i Oslo for ca 15 år siden. Nå er strikkemaskinen i flittig bruk til kjoler, jakker, kåper, skjerf og andre småplagg. mange av småsplaggene strikker jeg forresten for hånd. De fleste klærne strikker jeg i alpakka.

Min andre store interesse er sølvsmykker. Jeg har laget smykker i ca 17 år. Smykkene lager jeg med utgangspunkt i sølvtråd eller sølvplate. Jeg strikker, hekler og lager sølvringer som senere  blir til smykker. Sølvet kombinerer jeg gjerne med gummi, ferskvannsperler, steiner og krystaller. Jeg lager også noen smykker i bronse.

Jeg har deltatt på flere kurs i smykkelaging hvor materialet har vært sølv. Der har jeg lært å lage smykker i tekstile teknikker - se mine strikkekjeder - og smykker av sølvringer og sølvplate. Jeg lager hovedsaklig smykker etter eget design men jeg lager også noen etter gamle mønstre - såkalte vikingsmykker.

I februar 2015 ble jeg juryert medlem av Norske Husflidhåndverkere med mine sølvsmykker og strikkeklær.  

Jeg selger mine smykker og strikkeklær hjemme i verkstedet på Hennung. Du kan også ta kontakt om du finner noe på siden "Varer for bestilling" så kan jeg sende det til deg i posten. Se siden med åpningstider. Jeg tar også mot kunder etter avtale.

Fra 31. august i år har jeg også varer for salg i Galleri Banken på Jaren. Galleriet holder åpent i helgene. Følg med på sida her og på facebook for åpningstider.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 18:29

Hei Mari, Jeg bruker kun ekte sølv, så alle øredobbene er sølv helt igjennom - ikke sølvbelagt.

Med vennlig hilsen
Jane Johnsen

...
12.08 | 22:36

Hei! Er øredobbene i blomstermønster i sølv? Evt. Belagte?

...
19.10 | 15:47
Strikkede produkter har mottatt 1
07.07 | 20:16
Åpningstider har mottatt 2
Du liker denne siden